blog_01Kolorowe jajka faszerowane, pieczona biała kiełbasa, chrzanowe smaki, czy lekkie sałatki… Na Fooderze znajdziecie już komplet wiosennych inspiracji – które trafią do wielkanocnego menu?

Przy każdej okazji staramy się smakowicie Was inspirować. I tym razem, w związku ze zbliżającą się Wielkanocą, postanowiliśmy podsunąć Wam kilka kulinarnych pomysłów.

120 przepisów na świeże i lekkie potrawy, którymi śmiało możecie cieszyć się przez całą wiosnę, a nawet dłużej. Kuszące przystawki, aromatyczne zupy, bogate w smaku mięsa, wiosenne sałatki, jajka na wiele sposobów, pasztety, czarno-białe mazurki, słodkie babki i genialnie kremowe desery.

Wśród nich znajdziecie przepisy z nowymi olejami Kujawski tłoczonymi na zimno. Oleje rzepakowy, z pestek dyni, lniany i słonecznikowy to idealny dodatek do twarożków, sałatek, kasz, sosów i deserów. Świetnie sprawdzą się także jako wykończenie ciepłych zup, makaronów, dań mięsnych i rybnych.

stopka_przepisu_1.1

Zobacz wielkanocne przepisy z olejami Kujawski tłoczonymi na zimno >>