usunKliknij w wybraną etykietę, aby przejść do widoku wszystkich swoich przepisów, które zostały nią oznaczone. Następnie z menu po lewej stronie wybierz opcję Usuń etykietę.

Po wybraniu tej opcji, możesz zdecydować, czy chcesz aby z Twojego konta zniknęła tylko etykieta, czy też etykieta wraz z oznaczonymi nią przepisami.

 


Potrzebujesz więcej informacji na temat etykiet? Sprawdź powiązane tematy pomocy: